Referanser

Vi liker å få tilbakemelding fra publikum og oppdragsgivere. Noen av disse ser slik ut.Hei,

Vil bare takke for KJEMPEBRA opplegg på lørdag! Jentene gikk 5 PÅ!!!! og ALLE syntes det var utrolig bra, inkludert Cathrine og jeg!!!

Håper dere koste dere dere også!!!!

Mottatt SMS:

Hei t, dere gjorde en super jobb! Tilogmed konsernsjefen --- nevnte dere i talen sin, med navn og dette med å være venner! Knallbra:)

Subject: TAKK!

Hei alle sammen!


Tusen takk for en super forestilling på lørdag! Dere er jo SÅ flinke!! Jentene hadde stjerner i øynene lenge etter at dere hadde sunget ferdig..hi,

hi.. Dere var virkelig det store samtalemne utover kvelden, og jeg er veldig glad for at jeg ble tipset om dere! Bruden hilser masse! Dere sjarmerte henne også:-)


Det er nok flere av venninnene mine som kommer med en forespørsel til dere etterhvert, så dere fikk mange nye fans - og sannsynligvis noen nye oppdrag!Emne: Oppdrag den 15.03 i 17-18-tida


Hei!

Det er vi som skal takke., du bare kom oss i forkjøpet. Dere var helt utrolige, jubilanten pluss de to andre giverne var i 7. himmel. Takk for en flott opplevelse. 


Hei gutter!


TAKK FOR SIST !!! Må bare si at dere satte prikken over i'en på lørdag, TUSEN TAKK.

Jeg ble helt betatt. Og dere kan jo danse også, sukk.

Hvis jeg ikke hadde en ung kjekk kjæreste og hvis jeg hadde vært 10 år yngre, hadde dere ikke vært trygge. Så kjekke, charmerende gutter kan ikke være lenge single av gangen (vet at de fleste av dere er opptatt). Hadde alle vi dansejenter vært single tror jeg vi hadde sloss om dere (he,he). Det så jo ut til at dere hadde det hyggelig også da med de fra koret og dansevenninnene mine.


Håper vi sees igjen.


Har fått masse skryt av alle dere som var med og gjorde kvelden vellykket.

Så igjen TUSEN TAKK !!!
Emne: Mer ettermiddagssang?


Jeg har så vidt nevt dette for Lars, Torkil og Allister. Alle var jo strålende fornøyd og mektig imponert over deres innsats i 60-årslaget til faren min. En tidligere kordirigent ---, var særlig begeistret, dere husker henne kanskje...

Emne: Takk!


Vil bare takke enda en gang for en fantastisk opptreden på lørdag. Jeg snakket akkurat med bruden, og hun var veldig fornøyd! Hun var veldig

rørt som dere sikkert så! Og jeg som alltid grøsser av "---- sangen" grøsset ikke mindre når dere sang den! Dere ga oss alle en fantastisk opplevelse!!


Vi kommer så absolutt til å anbefale dere på det varmeste til venner og kjente!Emne: TAKK!!


Hei


Egentlig hadde jeg tenkt å si noen velvalgte ord etter sangen, men jeg ble litt satt ut slik at jeg glemte det hele. Beklager det.


Aller først: Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet meg, men at dere skulle være så dyktige/proffe/morsomme hadde jeg vel ikke trodd.


1/3 av festdeltakerne var gravide, inkl. bruden og det gjorde jo at stemningen ble noe skikkelig. Deres inntreden løftet det hele noen hakk.


Igjen. Tusen takk!


Subject: Tusen takk!!!


Tusen takk for alle tiders sang på Blom! Dere skapte en vanvittig flott stemning!!!! Ryktene om den fantastiske Sviskeduetten, nå Ettermiddags-kvartetten, har blomstret opp igjen!


Subject: Takk for sist!


Hei Torkil og resten av Ettermiddagskvartetten!


Nok en gang tusen takk for FANTASTISK synging på utdrikningslaget!!! Det var definitivt det beste innslaget i løpet av dagen! Hvis dere er interessert,

har jeg to nye syngeoppdrag for dere!


Vennlig hilsen ---
Hei!


Tusen takk for nyyyyydelig synging på lørdag! Tror dere sjarmerte alle i senk. Etterpå ble det iallfall sagt ting som "jeg hadde ikke trodd det skulle være så utrolig bra!" og "også så kjekke de var!"


Vennlig hilsen ---

Foto: Blunderbuss og Lucio Sepliarsky