Hva kan du vente deg hvis du booker kvartetten?

 

På et vanlig oppdrag synger vi ca 4 sanger som vi selv plukker ut av vårt rikholdige repertoar. Vi har en del erfaring med hvilke sanger som passer i hvilke anledninger, og vil derfor ha en del opplysninger på forhånd slik at vi kan velge rett. På noen oppdrag kan vi synge i flere bolker utover kvelden, men dette forutsetter at vi har noe fornuftig å gjøre i mellomtiden.


Vi har god erfaring med å kombinere opptredenen med å være til stede på (deler av) evenementet enten som servitører, bartendere eller vanlige festdeltakere. Da får de andre gjestene muligheten til å bli bedre kjent med oss og vi blir godt kjent med publikum før en eventuelt andre bolk.


Ellers liker vi å komme overraskende på publikum første gang.

Vi synger akustisk acapella. Det betyr at vi ikke er egnet for å synge på steder med mye støy. Vi har gode erfaringer med publikumsstørrelser fra 1 og opp mot 200 (når akkustikken er ok).


Alle våre arrangementer er firstemte. Det betyr at vi generelt ikke kan lære oss "ønskelåter" på kort tid for et spesielt oppdrag. Vi liker å lage våre egne arrangementer, så prosessen fra å begynne på en ny sang til den er klar for fremførelse tar ca 2-3 måneder.


Ellers er vi veldig fleksible og kan synge på de fleste steder uten særlige forberedelser, men transportkostnader vil påløpe hvis stedet ligger langt fra Oslo.


.

Kontakt oss


booking@ekvartetten.com


Allister Kindingstad             91300019


Torkil Brunsvik                        97525294


Bjørn Osvald Skandsen      46847066


Eivind Dees Tellefsen           90037401

Foto: Kilian Munch